Hem
ATF olja
ATF olja

ATF olja

ATF-olja är en förkortning för "Automatic Transmission Fluid". Det är en speciell typ av transmissionsolja som används i ett automatiskt transmissionssystem i bilar och andra fordon.

ATF-olja har en unik samling av kemiska egenskaper som är specifika för att smörja och skydda automatiskt transmissionssystem. Det har en hög viskositet och god förmåga att motstå höga temperaturer och påfrestningar från de mekaniska komponenterna i transmissionssystemet.

ATF-olja spelar en viktig roll i att förbättra transmissionssystemets prestanda och livslängd. Det hjälper till att reducera friktion, förhindra slitage på rörliga delar och att behålla transmissionssystemet fungerar smidigt och effektivt.

Det är viktigt att använda rätt typ av ATF-olja som är speciellt rekommenderad för det specifika transmissionssystemet. Felaktigt val av olja kan leda till försämrad prestanda och ökad risk för skador på transmissionssystemet. Man bör alltid följa tillverkarens rekommendationer när det gäller ATF-olja.

Aktiva filter

AMB OILS GEAR FLUID H III

Recension(er): 0

Amb Oils Gear Fluid H III Amb Oils Gear Fluid H III Amb Gear Fluid H LLL är högkvalitativ ATF-Olja för automatiska växellådor med anpassade tillsatser för att säkerställa smidiga växlingar.

Pris 116,00 kr
Mer
Slut i Lager