Hem
Slangupprullare/slangvinda spolarvätska, glykol
Slangupprullare/slangvinda spolarvätska, glykol

Slangupprullare/slangvinda spolarvätska, glykol

En slangvinda för glykol och spolarvätska är en utrustning som används för att lagra och hantera slangar som används för att transportera glykol och spolarvätska i fordon. Dessa slangar används för att tillföra kylmedel eller spolarvätska till fordonens motorer eller vindrutor.

En slangvinda för glykol och spolarvätska består av en trumma eller rulle på vilken slangarna kan rullas upp och lagras. Trumman kan vara tillverkad av plast eller metall och är ofta utrustad med en fjäderbelastad mekanism som gör att slangarna kan rullas upp automatiskt när de inte används.

Slangvindor för glykol och spolarvätska finns i olika storlekar och varianter beroende på deras användningsområde och applikation. De kan användas på verkstäder, bensinstationer, eller andra platser där fordon ska fylla på med glykol eller spolarvätska.

Slangvindor för glykol och spolarvätska är en praktisk och effektiv lösning för att hantera slangarna och undvika röran som annars kan uppstå vid hantering av slangarna manuellt. Dessutom minskar det risken för skador på slangarna och förlänger deras livslängd.

Sammanfattningsvis är slangvindor för glykol och spolarvätska en viktig utrustning för att hantera slangar som används för att transportera glykol och spolarvätska i fordon. De är en säker och praktisk lösning som hjälper till att hålla arbetsplatsen organiserad och effektiv.

Aktiva filter