Hem
Vax och polering
Vax och polering

Vax och polering

Fra-Ber vax och polermedel

Vax och polermedel är två olika produkter som används för att ta hand om och skydda olika typer av ytor.

Vax är en typ av skyddande beläggning som appliceras på ytan av fordon eller andra föremål för att skydda dem mot skador, smuts och väderförhållanden. Vax kan appliceras på en mängd olika material, inklusive metall, plast och lackerade ytor.

Det finns olika typer av vax, inklusive naturligt vax som kommer från bin, palm eller karnaubavax, och syntetiskt vax som är gjort av kemikalier. Naturligt vax anses ofta vara mer miljövänligt, medan syntetiskt vax erbjuder oftast bättre prestanda och skydd.

Polermedel å andra sidan används för att ta bort små repor och ojämnheter på ytan av föremål som bilar, båtar eller möbler. Polermedel är ofta tillverkade av slipmedel och lösningsmedel som arbetar tillsammans för att ta bort små repor och återställa glansen på ytan.

Precis som vax, finns det olika typer av polermedel som är speciellt utformade för att arbeta med specifika material, såsom lackerade ytor, krom, aluminium eller plast.

Det är viktigt att använda rätt produkt för varje yta och tillstånd för att undvika skador eller oönskade resultat. Det är också viktigt att följa tillverkarens anvisningar när du använder vax och polermedel för att uppnå bästa resultat och undvika skador på ytan.

Aktiva filter

Referens: 701286

Varumärke: Fra-Ber

LUSTRAWAX

Recension(er): 0

LUSTRAWAX 1000ml En snabbförsegling i världklass för alla ytor med patenterad Nanoteknologisk formula från Fra-ber   

Pris 599,00 kr
Mer
Finns i lager