Hem
Slangupprullare/slangvinda AdBlue
Slangupprullare/slangvinda AdBlue

Slangupprullare/slangvinda AdBlue

En slangupprullare för AdBlue är en enhet som används för att effektivt och säkert hantera AdBlue-slangar. AdBlue är en vätska som används i moderna dieselmotorer för att minska utsläppen av kväveoxider (NOx). Det är viktigt att hantera AdBlue på ett säkert och effektivt sätt för att undvika förorening och skador på utrustning och fordon.

En slangupprullare för AdBlue fungerar på samma sätt som en slangupprullare för diesel. Det består av en robust metallram med en rulle eller trumma på vilken slangarna kan rullas upp och lagras. Slangupprullare för AdBlue finns i olika storlekar och varianter beroende på deras användningsområde och applikation. De kan användas för att hantera allt från små AdBlue-slangar för personbilar till stora industriella slangar som används för att leverera AdBlue till tunga fordon och maskiner.

En slangupprullare för AdBlue gör det möjligt att enkelt rulla upp och förvara slangen när den inte används. Detta minskar risken för skador på slangen och gör att den håller längre. Dessutom minskar det risken för att någon snubblar på slangen och skadar sig, vilket kan orsaka allvarliga skador och till och med olyckor.

Slangupprullare för AdBlue är en viktig utrustning för alla som hanterar AdBlue, oavsett om det är i en fordonsverkstad eller på en industriell arbetsplats. De är ett säkert, effektivt och praktiskt sätt att hantera AdBlue-slangar och hålla arbetsplatsen säker och organiserad.

Aktiva filter