Hem
Slangupprullare/slangvinda spillolja
Slangupprullare/slangvinda spillolja

Slangupprullare/slangvinda spillolja

En slangupprullare för spillolja är en enhet som används för att effektivt och säkert hantera slangen som används för att pumpa upp och transportera spillolja. Spillolja är en form av avfall som är farligt för miljön och människors hälsa. Det är därför viktigt att hantera spillolja på ett säkert och effektivt sätt.

En slangupprullare för spillolja består vanligtvis av en robust metallram med en rulle eller trumma på vilken slangen kan rullas upp och lagras. Slangupprullare för spillolja finns i olika storlekar och varianter beroende på deras användningsområde och applikation. De kan användas för att hantera allt från små slanger för att tömma oljeavfall från mindre maskiner till större industriella slangar som används för att tömma oljeavfall från stora fordon och maskiner.

En slangupprullare för spillolja gör det möjligt att enkelt rulla upp och förvara slangen när den inte används. Detta minskar risken för skador på slangen och gör att den håller längre. Dessutom minskar det risken för att oljan läcker ut och orsakar skador på miljön och människors hälsa.

Slangupprullare för spillolja är en viktig utrustning för alla som hanterar oljeavfall, oavsett om det är på en verkstad eller en industriell arbetsplats. De är ett säkert, effektivt och praktiskt sätt att hantera spillolja och hålla arbetsplatsen säker och organiserad.

Aktiva filter

Referens: VGL153410A

Slangupprullare spillolja

Recension(er): 0

Slangupprullare spillolja pvc/pu sugslang 19x27mm 10m ansl slang 70cm från Italienska Faicom

Pris 6 160,00 kr
Mer
Sista produkten i lager